Nieuws

Dry-needing; snel effect

Veel mensen hebben al kunnen profiteren van de snelle effecten van Dry-needling. De Dry-needling-techniek is een zeer effectieve en snelle manier om pijn te verlichten. Bij Dry-needling worden pijnpunten aangeprikt met een acupunctuur naaldje. Dit om de spier zijn oorspronkelijke functie terug te geven. Dry-needling bevordert de kracht, coordinatie en lenigheid van de spier. Wilt u zich met Dry-needling laten behandelen in Amsterdam of Haarlem? Maak dan een afspraak via telefoonnummer 06-17470306

Bonne Eigenhuis verhuist naar SCHOTERWEG 158 in Haarlem

Per 1 SEPTEMBER 2017 verhuist de praktijk van Bonne Eigenhuis naar de SCHOTERWEG 158 te Haarlem. Mensen uit de regio Kennemerland (en ver daarbuiten) kunnen een afspraak maken SPIERDIAGNOSTIEK, behandeling en coaching.
Loopt u langdurig rond met onbegrepen fysieke klachten? Wilt u weten welke rol spieren spelen in uw (pijn)situatie? Meld u dan HIER aan voor een gedegen spieranalyse. Spieren blijken namelijk een verrassend grote rol te kunnen spelen bij pijn. U kunt ook telefonisch een afspraak maken voor een gedegen onderzoek en behandeling via tel. 06-17470306.

Spierinzicht.com voldoet aan de behoefte van zowel patient als professional

De site SPIERINZICHT.COM voldoet aan de behoefte van vele patiënten en professionals. De reacties zijn zeer positief en het bezoekersaantal loopt fors op. Op Spierinzicht vindt u naast a SPIERDIAGNOSTIEK en behandelmogelijkheden ook veel ondersteunende informatie over spieren en bindweefsel. De site bevat video‚Äôs voor zelfbehanding, waarmee u zelf meer invloed en controle krijgt op uw herstelproces. Professionals kunnen uitgebreide informatie vinden over de DRY NEEDLING behandeling en zich AANMELDEN voor de MYOFASCIALE TRAINING.