Fysiotherapeut

Iedereen van 14 tot 100 jaar kan bij Bonne terecht. Zijn grootste uitdaging ligt bij mensen met onbegrepen chronische en aspecifieke pijnklachten, waarvan de artsen zeggen: "u moet ermee leren leven". Hij behandelt vanuit de gedachte dat ieder mens kan floreren en daarvoor is het van belang om te weten wie iemand echt is. Om uw kwaliteiten en valkuilen goed in kaart te brengen start Bonne altijd met een onderzoeksconsult.

Na deze diagnostische fase gaat u samen met Bonne aan de slag vanuit een helder en duidelijk plan. Hij zal hierbij meestal niet alleen de klacht aanpakken, maar ook uw "persoonlijke recept", waarmee de klachten worden onderhouden of waardoor ze mogelijk worden veroorzaakt.

fysiotherapeut

Onderzoeksconsult

Bij het onderzoeksconsult maakt Bonne gebruik van het International Classification of Functioning (ICF), ontwikkeld door de World Health Organisation. De ICF zal uw gezondheid en functioneren inzichtelijk maken. Uw ICF wordt aangevuld met een lichamelijk onderzoek. Aan het einde van het onderzoeksconsult maakt u samen met Bonne een vervolgplan. 

DuurKosten
1 uur € 85,00
(vergoeding)

Fysiotherapie

In zijn aanpak maakt Bonne gebruik van de myofasciale benadering in combinatie met Provocatieve technieken, die zich kenmerken door goed contact, humor en uitdaging. Bonne geeft u:

  • Tips over het optimaal gebruiken van uw lichaam;
  • instructie voor oefening, training en zelfbehandeling;
  • mogelijkheden om nog sterker en vitaler te worden.
DuurKosten
0.5 uur € 42,50
(bij lange reistijden of op verzoek zijn sessies van 1 uur mogelijk)
(vergoeding)
1 uur € 85,00
(vergoeding)

U wordt vriendelijk verzocht zelf zorg te dragen voor de betaling van uw factuur. Na betaling kunt u de factuur indienen bij uw zorgverzekeraar.
Afhankelijk van uw aanvullende polis vergoedt uw zorgverzekeraar (een deel van) de kosten. U dient zich, bij het niet nakomen van uw gemaakte afspraken, 48 uur van tevoren af te melden. Indien u niet tijdig afzegt zal de afspraak in rekening worden gebracht.